BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Intoarce-te la pagina principala

 
Click pe poza pentru marire
VIDEO
Barbatului ii vine greu sa revina in casa in care a locuit o viata intreaga, acum o ruina
 
Viata amara a unui barbat din Udati Smeeni, parasit de familie, uitat de oameni si neglijat de autoritati 01.08.2014
Oncel Vasile este un barbat de 58 de ani ce locuieste in satul Udati din Smeeni. De cativa ani a ramas singur deoarece sotia l-a parasit plecând peste hotare pentru un trai mai bun. Barbatul acum munceste cu ziua pe unde apuca si doarme la fel, pe unde gaseste întelegere si mila din partea oamenilor.
Viata lui a devenit amara odata cu neîntelegere aparute în casa, atunci când sotia l-a parasit luându-i si ultimii bani pe care-i avea strânsi. Dezamagit ca nimeni nu-l mai baga în seama a încercat sa-si aline necazul în bautura. Casa în care locuia încet, încet a început sa se degradeze în acest moment fiind pe punctul de a se darâma.  O vreme a trait dintr-un ajutor social de 130 de lei, insa neprezentându-se sa-si faca orele de munca la primarie si acest ajutor a fost suspendat. 

Rudele nu au putut sa-l ajute prea mult, chiar daca locuiesc la câteva case de el. Din spusele barbatului acestea chiar l-au neglijat, nefiind luat în seama atunci când s-a dezbatut mostenirea parintilor. Prietenii apropiati l-au tradat, batjocorindu-l atunci când sotia locuia cu el. Acum el este singur pe lume, este al nimanui desi are o fiica înfiata care, chiar daca se mai intereseaza din când în când de soarta tatalui, nici ea nu-l poate ajuta prea mult.

Singurul sau sprijin adevarat a venit din partea lui Dumnezeu, mai precis din partea unui var, preot undeva intr-un sat aproape de Urziceni, care l-a luat si l-a tinut pe lânga locuinta sa. Aici a primit adapost, hrana si multa întelegere. Insa toate acestea nu sunt de ajuns pentru ca nici aici nu poate sta la nesfârsit.

Omul, ca locuitor al comunei Smeeni doreste ca autoritatile locale sa-l sprijine în a-si renova cât de cât locuinta,  sa-i acorde din nou acel ajutor social, mic asa cum este si poate cu sprijinul rudelor ar putea duce si el cât de cât o viata normala.